Liga a II-a

Colonia bistriteana de la FC Bihor

-A A +A

Echipele din liga a doua par sa fie destul de primitoare cu jucatorii plecati din varii motive de la gruparea din parcul municipal. Un astfel de exemplu este echipa FC Bihor, acolo unde evolueaza nu mai putin de sase jucatori ai Gloriei II, dupa cum urmeaza: Catalin Bucur, Dan Predica, Joszef Lorincz, Florin Tarca, Florea Voicut si Razvan Radu. Sigur ca numele lor spun multe cunoscatorilor acestui fenomen, cei sase jucand in echipa antrenata de Dan Matei, care a promovat in 2005 in fosta Divizie B.

Astfel, ieri inaintea plecarii spre Drobeta Turnu-Severin, acolo unde Bihorul va juca in cadrul etapei a III-a a ligii secunde, mijlocasul Catalin Bucur ne-a marturisit urmatoarele: “E foarte bine aici, iar noi ne-am acomodat destul de repede. Pentru partida cu Drobeta Turnu-Severin am fost anuntat de antrenor ca sunt titular, urmand sa joc mijlocas central in spatele varfurilor. Sper sa invingem!”, mai spune Bucur.

Cu toate ca un alt fotbalist de calitate al Gloriei II, Dan Predica, a parasit la un moment dat activitatea competitionala, acum l-am gasit la Oradea, acolo unde incearca sa faca performanta: “E chiar bine aici, iar oamenii sunt de treaba. Pentru noi este important sa confirmam”, ne-a precizat interlocutorul nostru.

Aprecierea dvs: - Media: 3.2 steluţe (9 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close