Programari RAR prin telefon

-A A +A

Registrul Auto Român anunta printr-un comunicat ca a întreprins, înca de la începutul anului, actiuni pentru fluidizarea activitatii cu publicul, precum si pentru asigurarea unor servicii civilizate si de calitate.

RAR dispune în toata tara de un serviciu de informatii (Programari) la care, telefonic sau prin prezentare, se pot obtine raspunsurile solicitate. Succesul aplicatiei implementate pâna acum numai la RAR Bucuresti a permis extinderea sistemului de programare la nivelul tuturor reprezentantelor RAR din tara. “Prin urmare, începând cu aceasta luna, pentru a obtine o programare la reprezentanta RAR Bistrita se poate apela numarul de telefon 0263-237266, de pe orice retea de telefonie fixa sau mobila. In acest fel, se evita cozile interminabile din curte, unde oamenii îsi pierd si câte o zi întreaga, de multe ori fiind chiar reprogramati”, se mai arata in comunicatul remis redactiei.

Pentru programare este nevoie de actul masinii, respectiv cartea de identitate sau talonul pentru masinile înmatriculate în Romania; pentru a putea transmite seria cartii de identitate sau un act de provenienta al masinii în situatia în care aceasta se afla la prima înmatriculare în tara, se vor comunica ultimele sase caractere din seria sasiului. Pe site-ul www.rarom.ro se gasesc numerele de telefon aferente fiecarui judet pentru Serviciul Programari.

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close