Laborator floral la Anies

-A A +A

Laborator floral la Anies
Laborator floral la AniesFOTO: mesagerul.ro
Prin grija invatatorului Ilie Hoza, in acest an, in cadrul programului de granturi scolare, la Scoala Generala “Iustin Iliesiu” din Anies s-au derulat actiunile proiectului intitulat “Laborator floral” care, potrivit initiatorului, a avut la baza “ideea generoasa de a stimula educatia ecologica a tineretului si a infiinta primul centru rural de documentatie naturalista din nordul tarii”. Educatia pentru o civilizatie ecologica a elevilor s-a facut printr-o serie de activitati atractive din care trebuie mentionate: simpozionele tematice, infiintarea unui portofoliu botanic complet si a unui catalog floristic, expeditii si tabere tematice, practica de ecologizare si intretinere a sursei de apa minerala din Anies, amenajarea bibliotecii Flora si implicarea in cadrul proiectului cu valente turistice “Drumul verde”.

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close