Inca unul!

S-a lansat Partidul National Democrat Crestin

-A A +A

S-a lansat Partidul National Democrat Crestin
S-a lansat Partidul National Democrat CrestinFOTO: mesagerul.ro
Restaurantul “Decebal” din municipiul Bistrita a gazduit ieri, de la ora 10.00, lansarea organizatiei judetene a Partidului National Democrat Crestin sau, dupa cum au precizat reprezentantii acestuia, reactivarea formatiunii, care se pare ca a fost infiintata in1990. Presedintele noii-vechi structuri, la nivel de judet, este Zachei Ceorec, fost lider al Partidului Republican (filiala Bistrita-Nasaud) si proaspat demisionar din Partidul Conservator. De altfel si conducerea centrala a partidului a reprezentat pana nu demult Partidul Conservator, parasind structura in urma Congresului de alegeri, fiind vorba despre fostul presedinte al PC Prahova, Florin Anghel, dar si despre alti fosti conservatori. La evenimetul de ieri a fost asteptat si Anghel alaturi de o delegatie - care insa nu au mai ajuns din cauza unui accident rutier in care au fost implicati la Brasov. Au participat, in schimb, doi coordonatori ai celor 15 organizatii din Regiunea Nord-Vest (cate au declarat acestia ca exista in momentul de fata in aceasta zona), Augustin Precup si Maria Condor, alaturi de Dorel Pop si Augustin Zagrean - reprezentanti ai structurii judetene.

PNDC se vrea un partid-nisa

Asa a declarat Augustin Precup, facand observatia ca formatiunea politica nu va reusi “sa rezolve toate problemele acestei tari”, dar pe cateva dintre ele va incerca sa le transeze, respectiv agricultura (“sa trecem pe formele asociative”) si economia (“sa stimulam populatia plecata la munca in strainatate sa se intoarca in tara”). Precup a adaugat ca multi dintre membri partidului nu au mai facut politica, “asadar, lucram cu mercenari”, insa si-au propus sa se implice in viata politica, avand ca obiectiv principal pregatirea alegerilor din toamna si intrarea in Parlament. Augustin Precup a adaugat ca si pentru alegerile din iunie se fac pregatiri, sperand sa obtina la nivel de tara unul, chiar doi presedinti de consilii judetene, avand ca baza si “29 de primari, 19 viceprimari si 12-14 consilieri” cu care Florin Anghel a plecat din PC. “Va fi o echipa de tehnocrati care sa ofere nu circ si paine, ci ceea ce trebuie pentru a aduce lucrurile pe un fagas normal”, isi propun reprezentantii PNDC. Acestia sunt decisi sa il arunce in lupta pentru Primaria Bistrita pe Zechei Ceoarec si sa incerce sa-l “recupereze” pe Emilut Gaina, “pe care PC n-a stiut sa-l puna in valoare la alegerile pentru Parlamentul European”. PNDC are drept simbol crucea, fiind un partid de centru-dreapta care numara in prezent circa 800 de membri, dintre care aproximativ 600 sunt fosti republicani, iar restul s-au inscris in partid in anii ‘90.

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close