|

Numere de telefon unice pentru deranjamente la gaz

-A A +A

Numere de telefon unice pentru deranjamente la gaz
Numere de telefon unice pentru deranjamente la gazFOTO: mesagerul.ro
Compania E.ON Gaz anunta ca vechile numere de telefon - cu prefix specific fiecarui judet - pentru sesizarea deranjamentelor si solicitarea echipelor de interventie nu mai sunt functionale. De acum vor functiona numerele unice 0265.200.928 si 0800.800.928, la care consumatorii pot apela în cazul unor situatii de urgenta care necesita interventia echipelor specializate. Potrivit unui comunicat al E.ON Gaz, astfel toate sesizarile sunt preluate simultan si transmise catre structurile de interventie, pentru un raspuns prompt la situatiile de urgenta specifice domeniului gazelor naturale. Pentru preluarea cu operativitate a sesizarilor si interventia prompta în situatiile de urgenta specifice domeniului gazelor naturale, E.ON Gaz Distributie roaga consumatorii de gaze naturale sa foloseasca numerele unice de telefon ale centrului pentru apelurile de urgenta.

Astfel, pentru transmiterea sesizarilor privind posibile scapari de gaze sau alte evenimente care necesita interventia echipelor specializate ale E.ON Gaz Distributie, populatia are la dispozitie urmatoarele numere unice de telefon:

0265.200.928

(numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului pentru toate celelalte retele de telefonie)

sau

0800.800.928

(numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila).

Centrul de gestionare a apelurilor de urgenta al E.ON Gaz Distributie si serviciul de dispecerat de urgenta functioneaza în regim non-stop si asigura servicii specifice de dispecerizare si interventie pentru toti locuitorii din cele peste 1.000 de localitati din cele 20 de judete din aria de competenta a companiei, se precizeaza in comunicat.

Aprecierea dvs: - Media: 2.9 steluţe (18 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Donea Gabi

Intrebare

Azi 18.09.2013 aveam programare pentru revizia de gaze , m am invoit de la servici salariatii de la Eon Gaz nu au venit intre orele spuse.Locuiesc pe strada Aprodu Purice 11, bl.11, Sc.B.

imaginea utilizatorului giurici

aseara au venit de la eon gaz au facut verificarea la gaz au spus ca am scapari de gaz la aparatul lor dar senzorul de la mine nu a piuit nimic si miau taiat gazul nu am caldura nici apa calda acum in decembrie

imaginea utilizatorului Catanea Maricica

Am primit o factura estimativa pe perioada 19.10.2013-20.11.2013, cu un consum de 121 mc, ceea ce este cu mult peste consumul real, care este de 16 mc. Va rog sa refaceti factura cu consumul real, deoarece nu pot plati o suma de 171 lei, cu 148 lei mai mult decat este consumul real. Am codul de abonat 1001577934, sunt din Onesti, str. Venus 5/52. Va multumesc.

imaginea utilizatorului Dana

Reclamatie

Am semnalat de 3h la nr 0265200928 ca am scapari la gaz si nu s-a prezentat nimeni nici pana acum.Cat dureaza o interventie la dvs? Operatoarea mi-a comunicat faptul ca sunt multe interventii pe Bacau si sa astept.CAT sa astept????Daca sunteti depasiti de situatie angajati personal calificat deoarece sare lumea in aer iar voi nu raspunde-ti de nimic.Sunte-ti inconstienti! Este urgenta , serviciul ar trebui sa fie exact ca la 112.Stau in frig in casa sa astept echipa voastra "minunata" care nu mai apare cand afara sunt minus 10 grade.Dar nu va pasa.In tara asta nimeni nu raspunde de nimic.

imaginea utilizatorului Vizitator G. G. G.

Am avut o problemă la conducta de gaz care vine spre aragaz.Am semnalat ieri seara, după ora
21. Echipa de intervenție a sosit neașteptat de repede și a remediat defecțiunea.
Apreciem astfel de oameni, începând cu telefonista care a preluat cazul și sfârșind cu lucrătorii EON GAZ care dovedit promptitudine și profesionalism.

imaginea utilizatorului Chiorean

in interval de 3 saptamani am avut intrerupt gazul de 6 ori de 5 ori sa prezentat echipa de interventie de 4 ori au deblocat o supapa si odata au masurat presiunea si aceiasi problema se intampla si a sasea ora cand astept din nou echipa de interventie.Domnilor de la Eon a treia zi se ingroapa si mortul ce trebuie sa fac ca sa fie schimbat regulatorul ca sa nu mai fie probleme spuneti daca echipele care vin la interventie trebuie atinse cu ceva numerar ca sa isi faca treaba asa cum eu imi achit in fiecare luna datoriile fata de dumneavoastra.In speranta ca cineva imi va rezolva problema va multumesc anticipat.

imaginea utilizatorului chiribici elena

Azi 14 iunie, s-a facut revizia la instalatia de gaz la blocul 42 de pe strada 9 mai Bacau. Furnizarea trebuia reluata la ora 16, dar lucratorii au uitat , dupa ce au facut revizia au plecat. Dupa multe tel date de locatari, o alta echipa a fost trimisa sa rezolve problema. Noi locatarii de la bloc ne platim facturile la timp si pretidem sa fim respectati ca si clienti.

imaginea utilizatorului HINCU LIVIU

Bună ziua,
Din nou si in acest an trebuie sa reclam calitatea gazelor distribuite la retea care ard cu flacara rosie si nu au putere calorica (turda jud.cluj str.dr.i.ratiu 17)
Eu stiu ca flacara la aragaz ori centr.term.trebuie sa fie albastra, asa cum reiese din ultimul buletin de analize trimis, atunci... unde este buba?

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close