Crosul "Memorialul Maria Cioncan" - editia a II-a

-A A +A

Crosul "Memorialul Maria Cioncan" - editia a II-a
Crosul "Memorialul Maria Cioncan" - editia a II-aFOTO: mesagerul.ro
Vineri, 23 octombrie, la Maieru se va desfasura editia a doua a crosului "Memorialul Maria Cioncan", competitie organizata în memoria marii atlete care a plecat prematur dintre noi, de catre Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii, Academia olimpica, Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, Directia pentru Sport a Judetului Bistrita-Nasaud, Liceul cu Program Sportiv Bistrita, Primaria Maieru si Grupul Scolar "Liviu Rebreanu" din Maieru. La cros, care va incepe la ora 11.00, sunt asteptati elevi din toate scolile judetului, precum si din judetele Hunedoara, Maramures, Suceava si Bacau. Acestia vor alerga la trei categorii: clasele a III-a si a IV-a (fete si baieti), clasele a V-a si a VI-a (fete si Baieti) si sportivii legitimati din aceleasi clase. Castigatorii crosului vor fi recompensati cu diplome, medalii, premii si cupe comemorative.

Anul trecut, programat pe 7 iunie, concursul a beneficiat de o participare numeroasa, aproximativ 300 de copii prezentându-se la linia de start. Tot in acea zi, dupa premierea micilor atleti, în fata scolii Generale nr. 3 din Maieru a fost dezvelit si sfintit bustul atletei Maria Cioncan.

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close