La Nasaud,

A fost stabilita lista de prioritati pentru repartizarea locuintelor sociale

- contestatiile se depun in termen de 5 zile

-A A +A

Comisia de analiza a solicitarilor in vederea obtinerii de locuinte sociale pe raza orasului Nasaud a deliberat luni in cazul listei de prioritati privind persoanele care au solicitat administratiei locale repartizarea uneia dintre cele 25 de unitati locative cu acest statut amenajate in blocul 2 de pe strada Tudor Vladimirescu, lista care, in cursul zilei de ieri, a fost postata la afisierul de la parterul primariei, dar si pe pagina de internet a administratiei orasului (www.primarianasaud.ro). Formata din reprezentanti ai Primariei si Consiliului Local si condusa de viceprimarul Ovidiu Maghiar, respectiva comisie a avut de analizat 80 de dosare in baza unui regulament si criterii stabilite de legislativul orasului. Dupa cum ne-a informat viceprimarul Maghiar, au fost declarate eligibile 47 de dosare, numar din care primilor 25 de solicitanti li se va repartiza locuinta sociala in blocul amintit. Potrivit listei de prioritati, punctajul cel mai mare a fost obtinut de un nasaudean domiciliat intr-un imobil nationalizat din Piata Unirii la nr. 10, solicitant care a reusit sa cumuleze 75 de puncte. "Solicitantii care sunt chiriasi in fondul locativ privat sau in casele redobandite de fostii proprietari vor trebui sa prezinte comisiei actul de reziliere a contractului de inchiriere a locuintei, inainte de semnarea contractului pentru locuinta sociala. De asemenea, solicitantii au dreptul la contestatie in termen de 5 zile de la afisarea listelor, cu privire la pozitia de pe lista cu prioritate, la punctajul acordat sau la neeligibilitatea dosarului, aceste contestatii urmand a fi solutionate in termen de 10 zile de la data inregistrarii acestora la Primaria Nasaud", a tinut sa precizeze viceprimarul Nasaudului.

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close