Conferinta judeteana pe tema POR in Transilvania de Nord

-A A +A

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitatea sa de organism intermediar pentru Programul Operational Regional, organizeaza o noua serie de conferinte judetene de lucru privind "Stadiul implementarii Programului Operational Regional in Transilvania de Nord". Intalnirile vor avea loc in perioada 8- 21 iunie 2010.

In cadrul acestei serii de conferinte judetene va fi facuta trecerea de la identificarea de proiecte catre procesul de

implementare a proiectelor, aspect care, in ultima perioada, detine o importanta din ce in ce mai mare.

Conform unui comunicat remis din partea ADR Nord-Vest, cu aceasta ocazie, beneficiarii proiectelor de infrastructura sunt invitati sa vorbeasca despre stadiul implementarii proiectelor finantate prin POR, cu accent pe provocarile intampinate in cadrul procesului. In plus, conferintele vor beneficia de si de prezenta reprezentantilor celorlalte organisme intermediare din Regiunea Nord-Vest, care vor oferi informatii privind programele operationale sectoriale.

"A fost solicitata prezenta colegilor care implementeaza in Regiunea Nord-Vest Programele Operationale Sectoriale - Cresterea Competitivitatii Economice, Dezvoltarea Resurselor Umane, Mediu - si Planul National de Dezvoltare Rurala. Beneficiarii, viitorii beneficiari si toate persoanele interesate sunt invitate sa participe la aceste intalniri, care vor oferi o imagine clara asupra implementarii POR, dar si ale celorlalte programe

sectoriale, la nivel de Transilvania de Nord", se mai arata in documentul respectiv.

Pentru judetul Bistrita-Nasaud, conferinta a fost programata pentru data de 15 iunie, intre orele 11.00-14.30 la hotelul Bistrita.

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close