Muresenii Bargaului

Barbat spânzurat

-A A +A

Un barbat în vârsta de 46 de ani din localitatea Muresenii Bargaului, sat component al comunei Tiha Bargaului, a fost gasit spânzurat ieri, într-una din încaperile gospodariei, de catre apartinatori. Medicii ambulantei de terapie intensiva mobila a SMURD Bistrita nu au mai avut ce face decat sa declare decesul, moartea survenind cu ceva timp inainte. Familia este socata, iar vecinii spun ca nu s-au gândit nicio clipa ca acesta îsi va încheia socotelile cu viata într-un mod atât de brutal, barbatul fiind cunoascut ca un om cumsecade. Se pare ca a fost marcat de faptul ca l-a parasit sotia, dar nimeni nu s-a gândit la un asemenea final. Omul nu a lasat niciun bilet prin care sa îsi justifice gestul. Politistii au demarat cercetari, negasind urme de violenta pe cadavru, decât cele specifice suicidului prin spânzurare. Ancheta urmeaza sa fie închisa dupa primirea rezultatelor necropsiei.

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close