Marele premiu al Campionatului naţional de atelaje s-a dus în Harghita

-A A +A

Marele premiu al Campionatului naţional de atelaje s-a dus în Harghita
Echipajul Clubului “Hipogriff” Joseni (judeţul Harghita)
Echipajul Clubului “Hipogriff” Joseni (judeţul Harghita)Foto: Mesagerul de BN
După trei zile de concurs pe baza Hergheliei din Beclean, etapa a doua a Campionatului naţional de atelaje cu doi cai şi-a desemnat ieri câştigătorii. Cel mai bun a fost, per ansamblu, echipajul lui Pal Attila de la Clubul “Hipogriff” Joseni (judeţul Harghita), urmat de Bajko Tiberiu de la “Kriegel” Gheorgheni şi Bodo Zoltan reprezentând CS Lipicai Gheorgeni. Imre Zoltan de la Herghelia Beclean s-a clasat în final pe locul al şaselea (poziţia a patra la obstacole). Premiile au valorat 2.500 lei - locul I, 1.500 lei – locul II şi 1.000 de lei – locul III.
Următoarea etapă, a treia în cronologia campionatului, se va desfăşura la Cârţa, în judeţul Harghita, peste trei săptămâni. Cea mai importantă în contabilizarea punctajelor şi stabilirea clasamentului final este finala (etapa a patra) de la Târgu Mureş, de la începutul lunii septembrie, ale cărei rezultate contează în proporţie de 50 la sută în ierarhia generală.

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close