Invitaţie la teatru

-A A +A

Dan Rădulescu se “întoarce pe balansoar”
Unul dintre cei mai buni şi îndrăgiţi actori pe care i-a dat Bistriţa, Dan Rădulescu, se va întoarce miercuri, pentru a urca de la ora 19.00 pe scena Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” în piesa “Doi pe un balansoar” de William Gibson, pe care o va juca Teatrul “Scena” din Târgu-Mureş. Regia spectacolului aparţine lui Liviu Pancu, artist cunoscut concitadinilor prin piesele în care a jucat sau spectacolele pe care le-a adus pentru bistriţeni.
Dan Rădulescu va juca alături de Dana Pancu şi împreună vor prezenta publicului relaţia de cuplu a unei femei americane “asediată” de bărbaţi în atmosfera unui oraş american unde, din cauza disproporţiei numerice a raportului dintre sexe, se întâmplă lucruri curioase. După o vreme a relaţiilor de iubire prodigioase, femeia rămâne singură şi reflectează la condiţia de victimă, contrar “avântului” de cândva.
O piesă, “Doi pe un balansoar”, care nu trebuie pierdută.
Preţul unui bilet este de 10 lei. 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close