Două drumuri blocate în timpul furtunii de duminică

-A A +A

Vântul puternic a doborât mai mulţi copaci, duminică după-amiază, în Bistriţa-Năsăud, cel mai afectat fiind nord-estul judeţului.

Două drumuri blocate din cauza furtunii de duminică
Foto: Facebook Nastasia Mînzat
Foto: Facebook Nastasia Mînzat
Foto: Facebook Nastasia Mînzat
Foto: Facebook Nastasia Mînzat
  La Bistriţa Bârgăului au intervenit pompierii din Prund pentru degajarea a doi copaci care căzuseră peste conductorii şi stâlpul unei reţele electrice de medie tensiune şi pe carosabilul DJ 173 A, întrerupând circulaţia spre şi dinspre Colibiţa vreme de mai bine de o jumătate de ceas. Tot între Bistriţa Bârgăului şi Colibiţa vijelia a mai provocat alunecări de bolovani în drum şi dezrădăcinări de arbori, care din fericire nu au produs pagube. Un nuc bătrân a cedat sub rafalele de vânt şi în cădere a avariat reţeaua de electricitate care alimenta trei localităţi de pe Valea Bârgăului şi anume Prundu Bârgăului, Bistriţa Bârgăului şi Tiha Bârgăului, avaria fiind remediată parţial la scurtă vreme după încetarea furtunii, luni fiind realimentată toată zona.

  De asemenea, pe DN 17 C, între Năsăud şi Liviu Rebreanu, un cireş sălbatic a căzut pe carosabil, blocând total circulaţia. Situaţia a fost normalizată de pompierii Secţiei Năsăud, care au intervenit cu motofierăstraie şi au degajat drumul după circa o jumătate de oră. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Bistriţa-Năsăud, valorile de trafic pe cele două drumuri în intervalul cât a avut loc furtuna au fost relativ reduse, astfel încât nu s-au format coloane de maşini pe distanţe mari.

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close