(ACTUALIZARE 2) Incendiu la fabrica de cherestea a grupului de firme Frasinul din Ilva Mică (FOTO)

-A A +A

Incendiu la fabrica de cherestea a grupului de firme Frasinul din Ilva Mică
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Din primele informaţii rezultă faptul că flăcările care au pornit de la rumeguşul rezultat în urma debitării materialului lemnos au ajuns la acoperişul halei, unul din uscătoare supraîncălzindu-se. La faţa locului au fost trimise trei maşini de intervenţie, la lichidarea indendiului participând şi SVSU Feldru.

  ACTUALIZARE, ora 22.09:

  Alarma a fost dată în jurul orei 20.50, când flăcările au început să se manifeste într-o magazie de rumeguş care alimenta un uscător de pe linia de producţie. Imediat focul s-a extins la acoperişul halei, însă intervenţia promptă a pompierilor şi localnicilor a dus la localizarea incendiului iar acum se lucrează pentru stingerea lui. La această oră, încă se mai luptă cu flăcările peste 100 de oameni, pompieri din Năsăud şi Sângeorz-Băi, voluntari SVSU din Ilva Mică, Feldru, Leşu, Maieru şi Sângeorz-Băi, alături de zeci de localnici, cu 10 autospeciale care se alimentează direct din râul Someş. Nu există persoane rănite sau intoxicate cu fum.

  ACTUALIZARE 2, ora 23.10:

  Incendiul a fost stins în totalitate în jurul orei 23.00. Spaţiile afectate încă mai fumegă însă ele nu mai constituie un pericol. Pentru a preîntâmpina orice incident nedorit, peste noapte vor rămâne de veghe la obiectivele afectate ale fabricii echipajele de voluntari din Ilva Mică şi Maieru. La o primă evaluare, focul a afectat în întregime magazia de rumeguş şi parţial acoperişul halei de producţie, pagubele fiind în curs de stabilire.
   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.7 steluţe (7 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close