|

Clopoțelul a sunat și la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1

-A A +A

Clopoțelul a sunat și la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1
Din nou toamnă. Din nou glasurile cristaline de copii umplu curtea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1, din strada Alba Iulia, Nr.20 bis, Bistrița.
Soarele încălzește atmosfera emoționantă. Îmbrăcați în ținute festive, cu buchete de flori în mâinile tremurânde de emoții, copii, părinți, bunici, aparținători deopotrivă intră în atmosfera caldă și primitoare creată de vocea d-nei director, prof. VASS IMOLA DORIS care, cu binecunoscuta-i amabilitate și eleganță, urează un călduros „Bine ați venit!” tuturor participanților la festivitatea de începere a noului an școlar. În continuare, d-na director își exprimă bucuria reîntâlnirii cu elevii școlii, dar si cu cei care de-abia acum trec pragul primei instituții speciale din județ. Totodată, domnia sa, dorește ca anul școlar, ce astăzi începe, să fie cel puțin la fel de bogat în realizări și încununat de succese, ca și cel de anul trecut, sau cei din anii anteriori, urându-le tuturor sănătate, putere de muncă și o colaborare eficientă . Cadrelor didactice și personalului nedidactic le sunt adresate multumiri pentru tot ceea ce fac în munca lor, accentuându-se rolul deosebit de important, pentru cauza comuna în educarea și formarea copiilor care ne trec pragul, caracterizată prin profesionalism, perseverența, dăruire, răbdare și iubire.
Toate glasurile celor prezenți au ridicat spre cer rugăciunea „Tatăl nostru” împreună cu vocea preotului Moldovan Vasile, rugăciune ce a umplut sufletele de încrederea că ocrotirea divină va fi zi de zi lângă noi.
În continuare, d-na director adjunct prof. Moldovan Mariana, odată cu urările de bun venit, prezintă componența claselor și cadrele didactice care le îndrumă în acest an școlar.
Cuprins de aceeași atmosferă emoționantă, reprezentantul poliției de proximitate care răspunde de liniștea și disciplina Centrului Școlar de Educație Incuzivă nr. 1, Bistrița, agentul șef, dl. Leon Pop prezintă și el urările începutului de an școlar tuturor copiilor, cadrelor didactice și personalului auxiliar care-și desfășoară activitatea la această școală, asigurându-ne pe toți de faptul că poliția veghează și ne protejează pentru a asigura bunul mers a activității școlare.
Festivitatea adresată începutului de an școlar s-a încheiat într-o mare de zâmbete, flori, îmbrățișări, fiecare grup de elevi și preșcolari, ocupându-și locul în sălile pregatite din timpul vacanței de vară de către conducerea unității, dar și aranjate cu drag și multă dăruire de „părinții adoptivi”, cadrele didactice, ce vor continua să le ofere acestor copii speciali iubire, răbdare și protecție.

Prof. Daniela Macarie

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close