Scandal politic la Prundu Bârgăului – Prim-vicepreședintele PDL BN, Monica Săsărman a fost bătută cu sălbăticie de o persoană necunoscută

Aflată în campanie electorală în comuna Prundu Bârgăului, mai precis în zona Brujeni 2, Monica Săsărman, consilier județean și prim-vicepreședinte al PDL BN a fost agresată verbal, și, mai pe urmă fizic, de o persoană necunoscută ce a coborât dintr-un autoturism marca WV, în care se mai afla o altă persoană. Fără să țină cont că e femeie, individul a lovit-o cu sălbăticie, Monica Săsărman fiind transportată de urgență la Spitalul Județean. Mașina ar avea numere de București BZZ Vom reveni!

-A A +A

 Soţul Monicăi Săsărman, aflat la spital împreună cu aceasta, spune că femeia i-a povestit că a fost bătută numai cu pumnii şi picioarele în cap de un bărbat care a înjurat-o, făcând aluzie la partidul din care aceasta face parte. „A bătut-o până când a leşinat, şi-a pierdut cunoştinţa. Abia a reuşit să mă recunoască atunci când m-a văzut. Nu a putut să îmi povestească mai multe despre ce s-a întâmplat“, a declarat soţul Monicăi Săsărman.


Scandal politic la Prundu Bârgăului – Prim-vicepreședintele PDL BN, Monica Săsărman a fost bătută cu sălbăticie de o persoană necunoscută

Aprecierea dvs: - Media: 4.7 steluţe (7 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Mihai Pop

N-a venit ca să cumpere prune

Liviu Dragnea n-a venit la Bistrița ca să cumpere prune.

imaginea utilizatorului Mircea Seleusan-Batranu

Nu-mi vine sa cred ca asa ceva se poate intampla in Europa, in Romania la inceput de secol XXI! Este josnic, samavolnic si las! Sa-ti impui politica cu pumnii! Sa lovesti o doamna! Asta e politica pesedista!?!
Dar politia ce face?

imaginea utilizatorului vizitator

Astfel de comportament numai

Astfel de comportament numai Oltean il poate avea fiind expert in diversiuni si fiind incomodat vadit de d-na Sasarman care fie vorba intre noi este o persoana cu verticalitate si il baga in buzunar pe Oltean.Cand iti ajunge cutitul la os esti in state sa faci orice nelegiure numai sa castigi ,mai ales ca asa impusti doi iepuri dintr-o lovitura .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close