|

„Dansul inimilor speciale”, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Bistrița

-A A +A

„Dansul inimilor speciale”, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Bistrița
  La Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Bistrița a debutat, în această săptămână, proiectul educativ „Dansul inimilor speciale” cuprins în CAER 2015, prin concursul regional de dans „Majorete de Dragobete”. Concursul a cuprins două secțiuni: dans de majorete prezentat pe scenă și dans de majorete înregistrat pe CD. În cadrul concursului s-au înscris numeroase formații de dans din județ și din țară, atât din învățământul special, cât și din învățământul de masă, la toate nivelurile de învățământ. Cu emoții, micii artiști și-au prezentat dansul în fața unui juriu format din: prof. Hudrea Daniela (director CJRAE Bistrița), prof. Sidor Luciana (coordonator CJAP Bistrița-Năsăud) și prof. Apostol Cornelia (reprezentant al Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița). S-au acordat premiile I, II şi premiul special pentru fiecare secţiune în parte, juriul fiind impresionat de performanţele atinse de tinerii noştri. Încă o dată, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 1 Bistriţa, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistrița-Năsăud, a reuşit să ofere tinerilor cu nevoi educative speciale, și nu numai, un bun prilej de a se întâlni şi de a demonstra că sunt sensibili, talentaţi, frumoşi, dar mai ales de a se face văzuţi şi auziţi.
  Coordonatorul proiectului, prof. Vass Imola Doris, alături de echipa de proiect - formată din prof. Moldovan Georgeta Mariana, prof. Bumbu Corina, prof. Muscari Daniela, prof. Pasztor Nicoleta, instructor de educaţie Petraș Alina - au felicitat toate formațiile participante la concurs pentru prestanța artistică și costumațiile deosebite. Mulţumim pentru toate emoţiile frumoase pe care le-am trăit alături de voi!

  prof. Pasztor Nicoleta

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close