Elevii din Târlişua s-au întrecut, între ei şi pe ei înşişi, în cadrul „Săptămânii educaţiei globale”

-A A +A

Elevii din Târlişua s-au întrecut, între ei şi pe ei înşişi, în cadrul „Săptămâna educaţiei globale”
  La Liceul Tehnologic Târlişua săptămâna aceasta a fost dedicată „educaţiei globale”. Astfel, în fiecare zi a avut loc cel puţin o activitate tematică: s-au organizat dezbateri pe tema egalităţii de şanse, un atelier de lucru despre securitatea alimentelor, atelier de icoane pe sticlă, concurs de cultură generală din aria curriculară „Om şi societate” între clasele a VI-a, competiţie de portofolii între elevii clasei a VIII-a cu tema „130 de ani de la naşterea marelui Liviu Rebreanu”, o probă sportivă de rezistenţă şi ecologizarea Văii Ilişua, pe un sector de 2 kilometri.
  Scopul final al acestui proiect a fost pregătirea elevilor pentru integrarea în societatea actuală şi pentru rezolvarea problemelor cetăţeniei globale, pe principiul echităţii şi egalităţii de şanse. Prin activităţile pe care noi le-am desfăşurat săptămâna aceasta, sperăm că ne-am apropiat şi noi câtuşi de puţin de obiectivele propuse”, a tras concluziile profesorul Antohe Cornel, consilierul educativ al unităţii şcolare.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close