Atmosferă emoţionantă la CSEI, la 40 de ani de muncă

-A A +A

Atmosferă emoţionantă la CSEI, la 40 de ani de muncă
foto Mesagerul de BN
foto Mesagerul de BN
foto Mesagerul de BN
  Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) nr. 1 Bistriţa a sărbătorit vineri, începând cu ora 10.00, împlinirea a 40 de ani de la înfiinţarea şcolii pentru copiii cu nevoi speciale. Aniversarea s-a constituit într-un eveniment major, neîndoielnic, datorită percepţiei care există în comunitate, în societatea românească pentru ajutorarea semenului nostru aflat în dificultate. Festivitatea a fost coordonată de directorul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 1, profesoara Doris Imola Vass, care în sala împodobită de sărbătoare a adresat cuvântul de bun venit celor prezenţi printre care senatorul României şi lectorul universitar Dorin Dobra, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alexandru Pugna, inspectorul şcolar general Camelia Tabără, directorul Centrului Cultural Municipal ,,George Coşbuc” prof. dr. Dorel Cosma, fostului inspector şcolar şi director al Liceului Teoretic din Prundu-Bârgăului, profesorul Leon Hogiu. După un film care a urmărit momentele cele mai importante ale istoriei de 40 de ani a şcolii, cei amintiţi au rostit alocuţiuni de apreciere a muncii cadrelor didactice stăruitoare, devotate în a educa generaţii şi generaţii de elevi, adesea în condiţii nu dintre cele mai uşoare.
  Oficialilor li s-a mulţumit de către directoarea Vass pentru sprijinul institutional sau de suflet arătat şcolii şi celor amintitţi le-au fost înmânate diplome de excelenţă care au revenit şi foştilor directori, profesori, de asemenea, directorilor unităţilor de învăţământ invitate la sărbătoarea Centrului.
  Toţi participanţii s-au putut bucura de programul artistic „Şcoala în sărbătoare”, susţinut de cadrele didactice şi elevii şcolii, coordonaţi de cunoscuta artistă de muzică populară, directorul adjunct al CSEI, profesoara Mariana G. Harosa Moldovan. Frumuseţea costumelor populare, seriozitatea cu care a fost abordat repertoriul a dat o frumoasă notă sărbătorii, animate de tezaurul folclorului din zona noastră. A urmat, pe parcursul a mai bine de două ore punctual din program ,,Gânduri, amintiri, proiecte-,,Întâlnire de suflet”, în care s-au depănat amintiri, au fost rememorate ,,vremile de altădată”.
  Cadrele CSEI şi invitaţii şi-au urat reciproc success pe nesfârşitul drum al educării generaţiilor.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close