Sponsor german pentru echipa de fotbal Progresul Năsăud

-A A +A

Sponsor german pentru echipa de fotbal Progresul Năsăud
foto: Mesagerul de BN
  Capricioși în evoluție pe parcursul turului Ligii a IV-a, fotbaliștii de la Progresul Năsăud au primit în această săptămână o nouă mână de ajutor din partea unei companii nemțești ce are o linie de producție în orașul academicienilor. Este vorba de ”Bodet & Horst Mattress Covers”, prestator de servicii în industria internaţională de saltele şi lider mondial în producția de stofe tricotate pentru învelitoarele de saltele, ce a împlinit un an de activitate la Năsăud, acolo unde lucrează fix 108 de angajați. Grație acesteia, ”academicienii” s-au pricopsit cu două seturi de tricouri inscripționate cu numele noului sponsor al formației. Predarea echipamentului a fost făcută miercuri, la sediul fabricii ce funcționează în incinta fostei Textila, de către managerii Kay Leopold și Jurgen Nientiedt către președintele clubului Progresul Năsăud, Ioan Pop, în prezența viceprimarului orașului, Dorin Vlașin. Se așteaptă acum rezultatele, cu speranțe de mai bine din partea tuturor.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close