(FOTO) Poleiul continuă să creeze probleme: Trei persoane din Maieru s-au răsturnat cu mașina, pe Dealul Mocodului

-A A +A

Poleiul continuă să creeze probleme: Trei persoane din Maieru s-au răsturnat cu mașina, pe Dealul Mocodului
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Două echipaje de ambulanță și o mașină de descarcerare a ISU au fost chemate să intervină vineri dimineață, în jurul orei 5.45, în ajutorul unor participanți la trafic care s-au răsturnat cu autoturismul într-un șanț betonat de pe marginea Drumului Național 17D, în zona Dealului Mocodului. S-a stabilit că este vorba de un șofer din comuna Maieru, Lazăr C. (59 de ani), ce dorea să ajungă la Cluj-Napoca, alături de doi consăteni: Maria B. (35 de ani) și Grigore B. (65 de ani). Primele constatări ale polițiștilor arată că șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, în condițiile unui carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra mașinii și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de mers. În urma accidentului nu au fost persoane rănite grav. Conducătorul auto, cu alcooltestul negativ, a refuzat transportul la spital, în timp ce ceilalți ocupanți ai mașinii au ajuns la spitalul din Năsăud pentru investigații medicale, starea lor fiind bună.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Nu "poleiul" creaza probleme, ci soferii slab pregatiti si fara experienta in tehnica conduicerii auto , coroborat cu atitudinea lor de sfidare si nerespectare a normelor rutiere in aceste conditii de drum , trafic rutier si anotimp .
  Este de notorietate publica faptul ca la scolile de soferi, nu se fac lectii de tehnica conducerii in conditii de drum alunecos ( cu polei, zapada, ghetzus, apa in urma ploii torentiale, sau a criblurii sau altor materiale aruncate pe carosabil ) si pe timp de noapte si/sau cu vizibilitate redusa ( din caza intunericului, cetzii, ninsorilor abundente sau a ploii torentiale ) .
  Efectiv "soferii " sunt " lasati " sa " invete " toate aceste patzanii singuri si pe pielea lor sau al victimelor pe care le produc, prin accidentele de circulatie in care sunt implicati .
  A " calari " un animal sau o masina ... nu inseamna doar a " te urca pe el/ea " si a " plesni din bici " ... asa cum fac cel putin 50% dintre soferii care astazi obtin permis de conducere auto !

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Da nu vorbi prostii . E tatal meu si e foarte precaut in ceea ce priveste adaptarea la conditiile rutiere . Si ce sa zic drumurile in romania sunt foarte pregatite cand vine iarna .In loc sa zici Doamne multam! ca n au patit nimic te apuci sa tii morala .

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close