|

Unii bistrițeni își petrec Crăciunul în Cuba, Maldive sau Egipt

-A A +A

Unii bistrițeni își petrec Crăciunul în Cuba, Maldive sau Egipt
Dacă majoritatea bistrițenilor își vor petrece sărbătorile de iarnă acasă, cu familia și prietenii, există și persoane care au decis să plece pentru câteva zile în locuri exotice, la căldură.

Agențiile de turism s-au întrecut și anul acesta, de Crăciun, în oferte care mai de care mai atractive pentru cei dornici de plimbări.

Dacă unii bistrițeni au optat pentru o vacanță la una dintre pensiunile din țară, în Maramureș, Bucovina sau pe Valea Prahovei, alții au ales să își petreacă Crăciunul la soare, la plajă, în diverse destinații exotice, cum ar fi Maldive, Cuba, Insulele Canare sau Egipt.

Există și bistrițeni care își vor petrece sărbătorile de iarnă pe pârtiile din țara noastră, la Șuior, Cavnic, Poiana Brașov, Predeal, Straja sau Arieșeni, dar și pe cele din Ucraina, Austria, Franța sau Elveția.

Iulia Bartha

 

Aprecierea dvs: - Media: 3 steluţe (2 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Mai ales din categoria celor platiti de patronate cu 8-10 milioane de lei pe luna , sau poate din categoria pensionarilor cu 5-7 milioane de lei ...

imaginea utilizatorului George

O spun si am mai spus-o ...Bistrițenii sunt niște "mici bucureșteni"...știu sa producă bani si din piatra seaca....fie ca au intrat pe pile politice in sistemul de stat din atâtea instituții de stat din Bistrita(SJU B-N...CAS...U.M.....CJ...A.F....Garda Financiară...Vama...Poliție...)...mai știu sa scoată bani si din șpăgi/corupție....si astfel cu salarii si extravenituri(a se citi șpăgi/furturi)....normal ca se duc prin Dubai...Maldive...ect....si totuși ...ciudat...majoritatea dintre ei sunt foști/actuali țărani coborâți din munții Rodnei...pasul Tihuta...dealurile Bârgăului....care amu își arată valoarea la "județ"....mai bine zis "comuna" Bistrita...si se mai țin si superiori....ei țăranii ajunși domni....sa vezi cum ii tratează pe cei de la țara cand ajung in prezenta lor...

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Economic

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close