Mare bucurie în familia părintelui Iuliu Ceușan de la Monor: În seara de Crăciun i s-a născut cel de-al cincilea copil, Ioan Mina

-A A +A

Mare bucurie în familia părintelui Iuliu Ceușan de la Monor: În seara de Crăciun i s-a născut cel de al cincilea copil, Ioan Mina
foto Mesagerul de BN
După ce a slujit în biserica de la Monor, părintele Iuliu Ceușan a primit cu bucurie o mare veste duminică seară: a venit pe lume cel de al cincilea său copil. Preoteasa Camelia Ceușan, soția sa, care a fost duminică și ea la biserică, cântând în strană împreună cu diecii, i-a adus pe lume un băiat de 3,700 kilograme. Astfel, Iulian, Andrei, Maria și Nectarie mai au un frățior.
Părintele Iuliu și preoteasa Camelia i-au pus numele de Ioan Mina.

”Nașterea lui Ioan Mina este o mare bucurie pentru noi. Fiecare copilaș are un sfânt ocrotitor și la fiecare copil acest sfânt a contribuit cu venirea lui pe lume. Și tototdată noi ca părinți, așa le mulțumim sfinților pentru ajutorul și ocrotirea față de familia noastră, botezându-l după cei doi sfinți, Ioan și Mina”, ne-a declarat plin de bucurie părintele Iuliu Ceușan.

 

Aprecierea dvs: - Media: 4.5 steluţe (17 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator marioara

SA TRAIASCA IN PACE SI BUCURII NOU NASCUTUL IOAN MINA, SA ADUCA FERICIRE PARINTILOR, SA FIE OCROTIT DE DUMNEZEU SI DE CEI DOI SFINTI AL CAROR NUME IL POARTA.MARE BUCURIE DE SFANTUL CRACIUN.DOAMNE AJUTA.

imaginea utilizatorului Vizitator

Ii "concureaza " pe "po.caiti "... ?

imaginea utilizatorului Ilie.

Din mila Mântuitorului, în Monor ca-n poarta Raiului. Dumnezeu şi monorenii cu siguranţă-i vor fi cel mai bun sprijin.

imaginea utilizatorului Vizitator

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..............
- BUCURIA ... BUCURIILOR , este atunci cand tinerilor casatoriti, li se naste primul fiu - ca sa aiba garantia ca la batranetze are cine sa le traga cate-un sut in ... " invers " ... !!!
- Urmeaza apoi o MARE BUCURIE , cand se naste al doilea , ca sa fie siguri ca la batranetze are cine sa-si dea in cap pentru avere si taia grumazu reciproc ... (!)
- si hai sa zicem ca BUCURIE, este si la al treilea , sa fie " visul implinit " , scandalul si razboiul dintre ei sa fie sigur ...(!)
- La al patrulea deja este NECAZ ,
- la al cincilea este NECAZUL... NECAZULUI ...
- si de aici incolo... este CATASTROFA DE PE LUME ... !!!!!
Vai de ea biata " femeie " care dupa ce se marita nu se mai "desumfla"-n veci...
( A fost doar un pamflet ... )

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Economic

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close