|

Președintele Iohannis: Am decis să nu accept propunerea ca Sevil Shhaideh să fie prim-ministru

-A A +A

Președintele Iohannis: Am decis să nu accept propunerea ca Sevil Shhaideh să fie prim-ministru
Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți că nu acceptă propunerea PSD - ALDE ca Sevil Shhaideh să fie prim-ministru și a cerut acestei coaliții să facă o nouă nominalizare.
Săptămâna trecută, când am avut consultări cu partidele politice, PSD și ALDE, care au țin să vină împreună la consultări, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru. Am cântărit cu grijă argumentele pro și contra și am decis să nu accept această propunere”, a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni.
El a solicitat coaliției PSD — ALDE să facă o altă propunere de prim-ministru.

Agerpres

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Acolo, toata raca , strambele si zazania , ex Basescu o " baga " .
Eu nu inteleg de ce nu se da o lege, prin care sa se precizeze cum trebuie sa fie "dosarul " unui "candidat " la o anumita functie de demnitate publica , ce avize sa aiba obtinute in prealabil ( de la primaria de domiciliu, de la politie, de la sistemul de securitate nationala, de la , de la serviciile "secrete " cum le zice presa... sau mai stiu eu cine... ) si nimeni sa nu poata sa-si depuna candidatura ori sa poata fi propus, fara ca acest " dosar " sa fie " beton " !
Opozantii sa-si depuna candidaturile, un birou parlamentar sa le analizeze dosarele, sa se antepronunte cine anume intruneste aceste conditii si cine ba si cei care sunt majoritari si au castigat alegerile, sa faca propuneri, din randul acestor persoane si am terminat aceasta poveste si acest joc murdar, vesnic, dintre "pozitie " si " opozitie ".
Dar, de fapt, este prostia noastra a romanilor, ca nu modificam Constitutia , in sensul ca pentru functia de presedinte al statului, sa nu poata candida absolut nimeni care face sau a facut politica in ultimii 10 ani de zile si care este simpatizant sau este sustinut politic de un anumit partid sau grup de partide... Presedintele sa fie total neutru si sa nu fie aservit absolut niciunui interes...
Asa... vesnic, daca cei propusi nu sunt din " gasca " presedintelui, se intampla astfel de lucruri , de " murdarie politica ".
Actualele partide de dreapta... vazand ca au pierdut orice speranta de a fi intr-un fel sau altul la " butoane " ... prin domnul presedinte Jahannis care se afla la " pupitru "... incearca cu disperare sa faca orice, numai sa nu respecte legea electorala ... !
S-apoi, la urma urmei, stau si ma intreb, oare PSD-ul sau coalitia castigatoare la aceste alegeri, doar intr-o singura persoana " opozabila " fucntiei de premier stau ei... ??? Hai sa fim seriosi !

imaginea utilizatorului Nicolae

Normal ca nu era de acceptat.
Adica neamul nostru romanesc s-a batut cu turcii ca sa-si apere tara si credinta de popor crestin ortodox iar acuma ciumpalacii de PSd-isti vor prim ministru musulman...
Misto...

imaginea utilizatorului Vizitator

Halooooooooooooooo ! Domnu presedinte ... ! Puneti-ma pe " mine ... "
IO... - cel care-o sa-ti fac papucii manca-t-as, o sa-ti calc hainele si-ti iau scamele de pe sacou, iti matur prin curte, iti fac cumparaturile, iti duc si nevasta si copiii la servici' si nu ies din cuvantu' matale... !
IO... care-o sa-ti indeplinesc toate placerile sa-ti faci " Guvernul matale " ...!

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close