|

Primăria Bistrița caută o firmă care să pregătească hârțogăraia pentru reabilitarea străzii Tărpiului

-A A +A

Primăria Bistrița caută o firmă care să pregătească hârțogăraia pentru reabilitarea străzii Tărpiului
În ultima lună din 2016, Primăria Bistrița a scos la licitație elaborarea documentației tehnico-economice a reabilitării și modernizării străzii Tărpiului, una dintre cele mai aglomerate din Bistrița.


Primăria Bistrița a organizat o licitație publică pentru a găsi o firmă care să pregătească documentația tehnico-economică necesară pentru reabilitarea și modernizarea străzii Tărpiului. Pentru hârțogăraie, municipalitatea a scos din vistierie peste 141.000 de lei.
Municipalitatea are planuri mari pentru această stradă, devenită în ultimii ani una dintre cele mai aglomerate din Bistrița. Pe o porțiune strada va rămâne cu două benzi, iar pe alta va avea trei benzi.
De asemenea, proiectul presupune și realizarea unor trotuare, momentan inexistente, dar și a unor piste pentru bicicliști. Pentru a pune în practică acest proiect, Primăria Bistrița va avea nevoie de aproape 7 milioane de lei.

Bianca Sara

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close