(FOTO) Derapajul unei mașini a pus la pământ un gard și a rupt o țeavă de gaz, la Năsăud

-A A +A

Derapajul unei mașini a pus la pământ un gard și a rupt o țeavă de gaze, la Năsăud
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Anul a început prost pentru un adolescent din orașul Năsăud. Este vorba despre un licean de clasa a XII-a, Răzvan P. (18 ani), care și-a văzut distrusă mașina adusă recent din Germania, după un accident produs imediat după orele amiezii de vineri, pe strada George Coșbuc din Năsăud. Tânărul tocmai se întorsese de la Bistrița, avându-l la volanul Seat-ului său pe un prieten de familie, concitadinul Vasile N. (45 de ani), șofer profesionist de TIR. Dorința de a mai da o raită cu mașina până în Salva s-a dovedit de prost augur, întrucât la întoarcere, imediat după intrarea în Năsăud, pe strada George Coșbuc (DN 17C), viteza autoturismului nu a fost adaptată condițiilor de drum, acesta a derapat și a lovit gardul unei case, rupând totodată și o țeavă de gaz. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, șoferul profesionist alegându-se cu câteva contuzii minore, ce l-au făcut să refuze transportul la spital, în timp ce liceanul a scăpat nevătămat. La fața locului au ajuns imediat polițiștii, pompierii și lucrătorii de la gaz, aceștia din urmă rezolvând repede problema conductei. Cu alcooltestul negativ, cel aflat la volan este acum bun de plată.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Fix la doi pasi de textila, du-te sa platesti si hainele, daca sunt rupte, tanar si nelinistit, ce esti :))))

  imaginea utilizatorului Vizitator

  N-am nimic cu cei din " Zona Nasaudului " ( De dincolo de Deal... cum se exprima bistritenii ) , dar parca prea sunt foarte slab pregatiti toti soferii din zona aceasta, ori "ceva " nu-i "in regula" cu capul astora ...
  Aproape ca nu este zi, in care sa nu apara in presa, cate un "ciu.ciu.mete" din aceasta zona, care se da de-a "dura"... !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close