|

CSM Bistrița a pierdut prima partidă din acest an, cu HC Zalău

-A A +A

CSM Bistrița a pierdut prima partidă din acest an, cu HC Zalău
CSM Bistrița a pierdut prima partidă a anului 2017, cu 27-28, pe teren propriu, cu HC Zalău. Echipa pregătită de Horațiu Pașca rămâne, deocamdată, pe locul şapte în clasament.


Duminică, la Sala Polivalentă, a avut loc primul meci din acest an al echipei de suflet a bistrițenilor, CSM Bistrița, împotriva HC Zalău. În prima repriză, zălăuancele au condus, dar CSM Bistrița a reintrat în joc după pauză şi a ajuns până la 27-28, însă nu a mai putut egala, deși a avut atacul final.
Nu intenționam să spun nimic de meciul de handbal de astăzi (n.r. - duminică), dar nu mă pot abține. Fetele noastre de la CSM au pierdut la un gol meciul cu Zalăul lui Tadici. Urât meci, stricat în văzul unei săli arhipline de doi arbitri din Dâmbovița. Decizii de neînțeles, rânjete largi în pauze și dispreț față de acest sport. Sper să nu îi mai văd niciodată la Bistrița. Au tolerat neputincioși urletele și presiunea lui Tadici, au tras cât au putut împotriva echipei noastre și pentru asta sper să le analizeze cineva prestația de azi. Chiar dacă puteam trece peste toate astea, cu un joc mai atent, sper ca arbitrajul de azi să nu fie un semnal că CSM Bistrița e prea sus. La final... lacrimile jucătoarelor noastre nu le mai ia nimeni înapoi. Și nici furia celor aproape 1.000 de bistrițeni din tribune. Până la urmă, suntem aceeași echipă”, a scris pe Facebook deputatul Daniel Suciu, prezent la meci.

Iulia Bartha

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Va rog scrieti despre sport si handbal, nu despre declaratiile unui oarecare om politic din judet, care isi da cu parerea si el despre un meci la care a asistat, asta e articol dupa un meci de prima liga??? jalnic....puneti pe altcineva sa scrie doamna nu are nicio treaba cu sportul. Sanatate si succes CSM Bistrita !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close