Mare concert cu Anita Hartig, joi, la „Dacia”

-A A +A

Mare concert cu Anita Hartig, joi, la „Dacia”
La Centrul Cultural ,,Dacia” va avea loc joi, de la ora 18.00, un concert extraordinar susținut de marea soprană Anita Hartig, Noua Orchestră Transilvană și Filarmonica ,,Transilvania” din Cluj-Napoca, în organizarea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, prin Centrul Județean pentru Cultură.
Se vor cânta lucrări de mare popularitate, biletul de intrare la spectacol, de procurat de la casieria „Dacia”, costând 30 de lei.
Reamintim faptul că Anita Hartig este bistriţeancă, învăţând la Liceul de Muzică ,,Tudor Jarda” din municipiu, apoi la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Primul spectacol al artistei a avut loc în 2006, la Opera Naţională din Cluj-Napoca, unde a interpretat rolul „Mimi” din opera ,,Boema” de Puccini. Adevărata carieră a artistei a început în 2009, la Opera de Stat din Viena, de unde, datorită calităţilor artistice, Anita Hartig a fost invitată să cânte la: Welsh National Opera din Cardiff, Teatrul „Scala” din Milano, Opera de Stat din Hamburg, Royal Opera House din Londra, Bayerische Staatsoper, Deutsche Oper din Berlin, ,,Metropolitan” din New York, Festivalul „George Enescu” Bucureşti, Teatrul Mare din Moscova ş.a.
Artista a primit titlul de „Cetăţean de onoare” al Bistriţei în anul 2015.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close