Prioritățile primarului Mircea Romocea pentru dezvoltarea orașului Năsăud în 2017

-A A +A

Prioritățile primarului Mircea Romocea pentru dezvoltarea orașului Năsăud în 2017
foto: Mesagerul de BN
Odată cu începutul anului, edilul-şef al oraşului Năsăud, profesorul Mircea Romocea, ne-a spus care sunt principalele obiective de investiţii ale administraţiei locale pe 2017, ţinte care vin în întâmpinarea doleanţelor cetăţenilor, de la reabilitări de grădinițe, școli, străzi ori spaţii verzi și până la crearea unui centru pentru vârstnici și a unei unităţi mobile de îngrijire la domiciliu sau la construirea de capele mortuare în cele două cartiere.
În primul rând, avem în vedere finalizarea unor obiective de investiţii importante, derulate de pe parcursul anului abia încheiat, şi mă refer aici la reabilitarea generală a infrastructurii pietonale a Pieţii Unirii din centrul orașului, inclusiv la realizarea unei noi parcări în vecinătatea fostului cinematograf, cu bani din bugetul local, precum și modernizarea străzilor din cartierul Liviu Rebreanu, în speță pe strada Bistriței și Vârful Uliței, în cadrul unei finanțări guvernamentale asigurate prin OG 28 din 2013”, a semnalat primarul Mircea Romocea.

Atenţia conducerii oraşului se va îndrepta, în continuare, spre cartierul de blocuri Grăniceri-Sud, acolo unde edilul are de gând să înceapă lucrările de modernizare şi regenerare urbană, cu fonduri europene, pentru anveloparea termică a celor nouă blocuri de locuinţe propuse în prima etapă, dar și să finalizeze lucrările de reamenajare a parcărilor, a boxelor pentru lemnele de foc și a spaţiilor verzi din zona blocurilor C1 - C8, cu ajutorul bugetului local.
Continuarea lucrărilor pentru documentația proiectului ce vizează construcția Complexului sportiv multifuncțional și de agrement din zona La Baltă, începerea demersurilor în vederea anvelopării termice a spitalului orășenesc Dr. George Trifon și a grădiniței cu program prelungit, prin Programul Operațional Regional, demararea procedurilor pentru reabilitarea și modernizarea clădirii Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu, crearea unui centru pentru vârstnici și unitate mobilă de îngrijire la domiciliu, precum și realizarea de capele mortuare în Lușca și Liviu Rebreanu sunt alte obiective ce ni le-am propus în acest an”, a ținut să sublinieze primarul Năsăudului.

 

Aprecierea dvs: - Media: 4.3 steluţe (6 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Si totusi la capitolul turism , varza , ca de fiecare data ! Lipsa de viziune si lipsa de idei.

imaginea utilizatorului Vizitator

Domnule Radu, sa imi explicati, unde se afla blocul C8, in zona lucrarilor sistate, momentan ? Va multumesc.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close