Someș, pe marginea ta începe a se ecologiza...

-A A +A

Someș, pe marginea ta începe a se ecologiza...
  Marți, a fost rândul elevilor și al cadrelor didactice de la Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud să se implice în activități de curățare a malurilor râului Someș. Tone de deșeuri și mizerii au umplut sacii oferiți de administrația locală. Potrivit consilierului educativ al liceului, Camelia Berceni, ecologizarea din săptămâna curățeniei de primăvară s-a bucurat de o largă participare. Asta, după ce o postată bună din perimetrul albiei Someșului a fost periată exemplar, cu o zi mai devreme, de către copiii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”. Urmează ca, până vineri, pe frontul gunoaielor de lângă apă să ajungă și reprezentanții celorlalte două licee din oraș, precum și ai Jandarmeriei, ai Poliției și ai Pompierilor.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Balan Marius- ingrijitor al Statului

  Da randul asistatilor sociali platiti de la contribuabilii romani cand vine ?

  imaginea utilizatorului Oameni de pe Someș

  Proștii aruncă gunoaiele în apă și înțelepții se chinuie să le scoată. Nici nu știi de cine să-ți fie milă.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close