(FOTO) O femeie a fost salvată de pompierii năsăudeni din apele Someșului, în zona Cascadei

-A A +A

(FOTO) O femeie a fost salvată de pompieri din apele Someșului năsăuden, în zona Cascadei
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Marţi după-amiază, agitația a fost cuvântul de ordine pe malurile năsăudene ale râului Someș, în zona Cascadei. În jurul orei 15.00, pompierii au intervenit pentru a scoate din apă o femeie, alarma fiind dată prin numărul unic de urgență 112, de mai mulți localnici care se aflau în zonă. Salvatorii au găsit-o pe Livia V. (51 de ani, domiciliată în Lunca Ilvei), șezând în mijlocul albiei, cu privirea pierdută. Pentru a o scoate la mal, a fost nevoie să-i sară în ajutor doi pompieri, în timp ce un al treilea a asigurat succesul operațiuni cu o frânghie. Înghețată de apa rece, dar conștientă, femeie a primit primele îngrijiri medicale în ambulanța SMURD, după care a fost transportată la spital. Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a vedea dacă a fost vorba de o tentativă de sinucidere ori ilveanca a căzut accidental în apă.

  Aprecierea dvs: - Media: 4.3 steluţe (7 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close