|

„Agent de vânzări” bănuit de înşelăciune, reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Prundu Bârgăului

-A A +A

„Agent de vânzări” bănuit de înşelăciune, reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Prundu Bârgăului
Vineri, 14 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 41 de ani, din Bucureşti, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune. Cel în cauză urmează a fi prezentat instanţei, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
În cadrul cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 13 aprilie a.c., în localitatea Prundu Bârgăului, bărbatul s-ar fi prezentat la un magazin din localitate, unde s-ar fi recomandat ca fiind agent de vânzări al unei societăţi de distribuţie.
Acesta ar fi oferit spre vânzare mai multe brichete, la un anumit preţ bucata, după care ar fi solicitat contravaloarea acestora, o sumă de 10 ori mai mare. Vânzătoarea, crezând că preţul este cel corect, a achitat suma solicitată, ulterior dându-şi seama că a fost înşelată. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close