|

Târgul de Paşte, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Rază de Soare”

-A A +A

Târgul de Paşte, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Rază de Soare”
  Joi, 13.04.2017, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Rază de Soare” Bistriţa a avut loc un eveniment deosebit, cuprins în Calendarul activităţilor educative al unităţii pentru acest an şcolar: „Târgul de Paşte”, care este deja o tradiţie a grădiniţei noastre.
  În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Paşte, târgul a fost organizat în Grădiniţa cu Program Prelungit „Raza de Soare” şi structuri: Grădiniţa cu Program Normal Nr. 5 şi Grădiniţa cu Program Normal Unirea, fie sub formă de bazar pe unitate, fie sub formă de expoziţie pe grupe.
  În acest an scopul acestui targ este unul caritabil, evenimentul în sine fiind o activitate în cadrul proiectului educaţional regional „Petale în Vânt”, iniţiat de colegii din judeţul Sălaj, proiect în care suntem implicaţi ca parteneri. Fondurile din vânzarea ornamentelor de Paşte confecţionate de preşcolari, de părinţi, dar şi de către educatoare vor fi donate unui caz social desemnat de coordonatorul judeţean de proiect.
  Copiii au lucrat cu bucurie şi hărnicie întreaga săptămână, iar la deschiderea târgului au prezentat un scurt program artistic prin care au exprimat emoţia şi bucuria Sfintelor Sărbători de Paşte.
  Colectivul de cadre didactice al grădiniţei, director – prof. Farcaş Viorica, consilier educativ – prof. Oruna Antoneta Anica şi educatoarele: prof. Goarta Maria, prof .Ureche Elena, prof. Moldovan Alina, prof. Jorj Lavinia, prof. Vultur Mihaela, prof. Marincean Ana-Maria, ed. Runcan Elena, prof. Istrate Rafila, prof. Neamţ Alexandra de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Rază de Soare”; prof. Lungu Oana, prof. Sutea-Crisan Teodora, ed. Levei Eva de la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 5; prof. Tirnovan Mihaela şi Zaharie Paulina de la Grădiniţa cu Program Normal Unirea vă urează tuturor: „Paşte fericit alături de cei dragi!”.

  consilier educativ,
  prof. Oruna Antoneta Anica

   

   

   

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close