(FOTO) Carnagiu la Telciu: Patru tineri morți, într-o mașină care s-a izbit violent de un stâlp de iluminat de la pensiunea Sonia

* un al cincilea pasager, un copil de 16 ani, a scăpat cu viață

-A A +A

(FOTO) Carnagiu la Telciu: Patru tineri morți, într-o mașină care s-a izbit violent de un stâlp de iluminat de la pensiunea Sonia
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto:Mesagerul de BN
foto:Mesagerul de BN
foto:Mesagerul de BN
foto:Mesagerul de BN
  O petrecere de Paști din Telciu s-a terminat cu un coșmar la miezul nopții de duminică spre luni. Cinci oameni au fost implicați într-un accident rutier foarte grav, petrecut în jurul orei 0.15, pe DN 17 C, în urma căruia au decedat patru persoane.

  Un BMW, înmatriculat în Italia și condus de Ioan Boiciuc (18 ani) din Sighet, s-a zdrobit după impactul cu un stâlp de iluminat public din imediata vecinătate a pensiunii Sonia, la ieșirea din Telciu spre Fiad.

  Veneam de la o petrecere, eram băuți. Nu-mi amintesc cum ne-am izbit de stâlp...”, au fost cuvintele celui care a scăpat cu viață din carnagiu, Nicolae Adrian Pop, un băiat de 16 ani, din Telciu. Acesta a fost transportat de ambulanța TIM, în stare stabilă, la spitalul din Bistrița.

  Din nefericire, nu au avut aceeași șansă șoferul Boiciuc, alături de alți trei telceni: Dumitru Gabriel Hordoan (28 de ani), Luca Gabriel Rebrișorean (18 ani) și Vasile Moldovan (36 de ani).

  În urma impactului violent, mașina a ajuns un morman de fiare, toți ocupanții mașinii rămânând încarcerați. Echipajul de la descarcerare a intervenit imediat pentru a scoate victimele dintre fiare. Mașina a fost încercuită de paramedici, care au acționat pentru resuscitare, însă rănile celor decedați au fost incompatibile cu viața. Împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier urmează să fie stabilite de polițiști, care s-au prezentat la locul faptei pentru cercetări.

  Aprecierea dvs: - Media: 4.8 steluţe (9 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

  Din " vocea satului " se aude ca sefii Posturilor de Politie Telciu si Romuli, nu sunt straini de actele de "vitejie" facute pe teritoriul comunei lor, de soferul si masina in cauza... impotriva caruia efectiv n-au luat nici o masura de prevenire a tragediei ... , pe care Sefii Inspectoratului de Politie Judetean le pot afla daca doresc ... De aceia n-ar fi lipsit de interes politienesc , organizarea in fiecare noapte, a unei patrule mixte de Politie Rutiera Nationala si Politie Locala in aceasta zona, cu caracter permanent, cu un numar suficient de agenti, sa fie capabili sa gestioneze eficient situatia deloc favorabila din zona .
  Degeaba tot "freasca" Politia Judeteana echipajele pe langa Municipiul Bistrita si celelalte orase si dau amenzi cu " cotarca"... pentru ca asa cum se vede, acestea sunt total ineficiente , zonele laturalnice fiind neglijate complet , fie din lipsa de personal, fie din organizare si planificare necorespunzatoare a serviciilor de patrulare ( ca sa nu-i zic altfel ... ) .

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close