FOTO - Cine sunt tinerii care și-au pierdut viața în cumplitul accident din Telciu

-A A +A

FOTO - Cine sunt tinerii care și-au pierdut viața în cumplitul accident din Telciu
Ion Boiciuc (foto FB)
Vasile Moldovan (foto FB)
Gabriel Hordoan (foto FB)
Gabriel Rebrișorean (foto FB)
Adrian Nicolae Pop (foto FB)
foto: Mesagerul de BN
  Viteza excesivă le-a curmat viața, abia când începuseră să guste din ea. Cel mai grav accident rutier petrecut în ultima vreme în Țara Năsăudului este cu atât mai tragic, cu cât trei dintre cei patru decedați nu împliniseră 20 de ani, ba mai mult, doi erau elevi la liceul din Telciu. Aceștia se întorceau de la o petrecere din satul Fiad, stropită din belșug cu alcool, ținută la domiciliul celui mai vârstnic dintre cei decedați. La câteva ceasuri după teribilul accident rutier, suntem în măsură să vi-i prezentăm pe cei care și-au găsit sfârșitul zdrobiți într-un BMW condus nebunește pe DN 17C.

  La volanul acestuia era Ion Boiciuc, de 19 ani. De loc din comuna maramureșeană Bistra și fără un loc stabil de muncă, după câteva aventuri prin Italia, acesta a revenit sâmbătă la Telciu, unde avea căsătorită o soră. Fără a fi înregistrat în România că deține permis auto, Boiciuc nu și-a mai putut stăpâni bolidul după petrecerea de la Fiad și s-a zdrobit lângă pensiunea Sonia. Nenorocirea a fost cu atât mai mare, cu cât a tras după el în mormânt alte trei suflete.

  Cel mai vârstnic dintre cei decedați, Vasile Moldovan, era născut în 1981 și era din satul Fiad. Cunoscut de telceni drept ”de-al lui Dihoru”, omul lucra sezonier în construcții. Când s-a produs nenorocirea, bărbatul era pe scaunul din față, astfel că nu a avut nicio șansă după coliziunea cu stâlpul de beton.

  Gabriel Dumitru Hordoan avea doar 15 ani și era elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic din Telciu. Povestea lui de viață este cea mai tristă: după ce i-a murit tatăl anul trecut, el a fost crescut de un frate mai mare cu șase ani, întrucât mama lor este plecată la muncă în Italia.

  Gabriel Luca Rebrișorean și-a găsit sfârșitul la 18 ani, fiind elev în clasa XI-a, de învățământ profesional, la liceul din Telciu.

  Singurul rămas în viață a fost Adrian Nicolae Pop, de 16 ani, elev în clasa a X-a, la același liceu din Telciu. Cu o fractură a piciorului stâng, acesta a fost internat la spitalul din Bistrița, viața lui nefiind pusă în pericol.

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Raul

  Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.Amin.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close