Sute de telceni i-au plâns pe ultimul drum pe Vasile Moldovan și Gabriel Rebrișorean

* vineri va fi înhumat și Gabriel Hordoan, în timp ce Ion Boiciuc a fost înmormântat în Bistra Maramureșului

-A A +A

Sute de telceni i-au plâns pe ultimul drum pe Vasile Moldovan și Gabriel Rebrișorean
  Joi a fost ultima zi printre prieteni și rude pentru Vasile Moldovan și Gabriel Rebrișorean, telcenii care și-au pierdut viața în teribilul accident rutier din noaptea de duminică spre luni, la ieșirea din Telciu spre Fiad. La orele amiezii, primul care a fost condus pe ultimul drum a fost Vasile Moldovan, cel mai vârstnic dintre cei patru decedați, ce avea 36 de ani și lucra ca sezonier în construcții. Acesta a fost înhumat în cimitirul Lupșa. Două ore mai târziu, sutele de oameni au ținut să fie prezenți și la înmormântarea lui Gabriel Rebrișorean, care s-a petrecut în cimitirul Macoviță. Tânărul și-a găsit sfârșitul la 18 ani, fiind elev în clasa XI-a, de învățământ profesional, la liceul din Telciu. Cei doi au fost petrecuți la groapă pe acordurile funebre ale fanfarei din localitate.

  Tot joi a fost înmormântat și șoferul BMW-ului implicat în cumplitul accident, Ion Boiciuc (19 ani) fiind înhumat în comuna natală: Bistra din județul Maramureș. Vineri, la Telciu, va fi înmormântat și cel mai tânăr dintre cei morți în evenimentul ce a zguduit o țară întreagă: Gabriel Hordoan, un copil de doar 15 ani.

  Singurul rămas în viață din ”mașina morții”, Adrian Nicolae Pop, de 16 ani, elev în clasa a X-a, la liceul Telciu, este încă internat la spitalul din Bistrița.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.8 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

  Dumnezeu sa-i odihneasca in buna pace si liniste in "spatiul verde" in care s-au "repezit si s-au implantat " cu masina ciu.ciu.metelui care a "trecut dincolo " cu ei odata... fara sa poata fi tras la raspundere pentru faptele sale .
  Tineri scapati de sub controlul parintesc ... cu patima alcoolului si cu apucaturi nesanatoase, in sfera de influientza al "smecherilor " care vin din strainatate cu tot felul de "apucaturi" naroade .
  Se aude prin sat, ca politistii din Telciu si Romuli, nu erau straini de faptele soferului "criminal" pe raza lor de competenta ...

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close