(FOTO) Un cuplu de năsăudeni, accidentați de o mașină în timp ce mergeau pe o singură bicicletă, pe Valea Caselor

-A A +A

(FOTO) Un cuplu de năsăudeni accidentați de o mașină după ce mergeau pe o singură bicicletă, pe Valea Caselor
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Ziua de duminică a venit cu necaz pentru o familie din orașul Năsăud. După ce au făcut o vizită la o mătușă de pe Valea Caselor, Marin Macedon M. (32 de ani) și-a suit soția, Georgiana (30 de ani), pe ruda unei biciclete și au plecat spre cartierul Liviu Rebreanu. Din păcate, n-au ajuns prea departe, întrucât, în jurul orei 14.20, au fost accidentați de un Audi ce venea din sens opus pe aceeași stradă a Văii Caselor, la volanul căruia se afla Ioan G. (36 de ani) ce domicilia în același perimetru. Din impact a rezultat rănirea celor doi soți, care au fost transportați în stare de conștiență la spitalul din Năsăud, cu multiple contuzii. Șoferul auto spune că cei doi bicicliști ar fi intrat în mașina sa, după ce el a oprit autovehiculului văzând că ei ar fi rămas fără frâne, în timp ce de cealaltă parte se susține contrariul. Concluziile vor fi trase de polițiștii care au deschis o anchetă.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Nu e clar? Doi pe o bicicleta?!

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close