Atenție, șoferi! E oficial: Circulația mașinilor va fi închisă duminică, între orele 10.00 - 14.00, la Năsăud

-A A +A

Atenție, șoferi ! E oficial: Circulația mașinilor va fi închisă, duminică, între orele 10 - 14, la Năsăud
Primăria Năsăud a primit marți după-amiază avizul final în ceea ce privește întreruperea traficului rutier pe principala arteră de circulație a orașului, DN 17C, pentru ziua de duminică, 14 mai, în intervalul orar 10.00 - 14.00, cu ocazia marii sărbători a costumului popular. Acesta a fost dat de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj, având anexat și avizele Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud (din 4 mai) și Secției de Drumuri Naționale Bistrița (din 9 mai).
Concret, închiderea circulației se va face pe sectorul cuprins între intrarea în Năsăud dinspre Bistrița (La Cruce), km 20+000, și intersecția din Salva către Maramureș și Beclean, km 26+243.

Închiderea temporară a arterei va avea loc din punctul unde se intersectează DN17C cu DN 17D în localitatea Salva și din punctul unde se intersectează Bulevardul Grănicerilor (DN 17D) cu strada Bistriței (DN 17C).
Pentru cei care au în plan să tranziteze orașul, iată care sunt rutele ocolitoare: dinspre localitatea Salva ruta este Salva - Mocod - Cociu - Beclean - Bistrița și Salva - Mocod - Cociu - Beclenuț - Bistrița; dinspre localitatea Rebrișoara se poate urma traseul DN 17C - Năsăud - Bistrița - varianta centură Bistrița - Beclean. Fiecare intersecție cu străzi adiacente rutelor ocolitoare va fi semnalizată corespunzător.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

O prostie cat nu se putea mai mare ! Da ce... nu se putea face asta intre stradutele din centrul Nasaudean, de la intersectia PALATULUI JUSTITIEI SI INTERSECTIA CU SENS GIRATORIU DIN FATA BISERICII ... ?
Daca exista cineva in tranzit pe la noi prin judet dinspre Bistrita si care nu citeste acest ziar, ce face , sta ca "bo.ul" la intersectie ... pana la ora 14,00 ? De ce n-ar putea merge pe stradutele din vecinatatea liniei ferate si sa-si continue drumul dincolo de sensul giratoriu de la primarie ... ? De ce musai pana la Salva sa fie inchis tot drumul ?
Este adevarat ca la Sangeorz-Bai sau pe Ilve de exemplu, se poate merge prin Livezile-Rusu Bargaului - Stramba... sau inspre Telciu, se poate merge prin Dumitra-Cepari-Mocod... dar cati stiu acest drum ? Ar trebui pusi agentii de circulatie in adancime, la intersectia din Cepari, la Bistrita, la Rusu Bargaului , la Ilva Mica si Salva... care sa "lamureasca "soferii" cu privire la aceasta "prostie " ...
Fara suparare, dar este prost gandita aceasta "masura" !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Economic

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close