(FOTO) Trei prislopeni, cu răni grave, după ce s-au răsturnat cu mașina la intrarea în Liviu Rebreanu

-A A +A

(FOTO) Trei prisolpeni, cu răni grave, după ce s-au răsturnat cu mașina la intrarea în Liviu Rebreanu
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Au fost la Valea Ceparului, iar la întoarcerea spre casă mașina în care se aflau s-a izbit violent de borna betonată care marchează intrarea în cartierul năsăudean Liviu Rebreanu. Este accidentul rutier în care au fost implicați, duminică seară, trei bărbați din localitatea ce aparține de Năsăud, eveniment petrecut în jurul orei 19.40. Potrivit martorilor, la volanul autoturismului înmatriculat în Spania se afla Grigore B. (41 de ani), avându-i alături pe Claudiu D. (33 ani) și Daniel L. (30 ani). La intrarea în cartier dinspre Cepari, șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de bornă, după care s-a răsturnat. Daniel L. a putut ieși singur din mașină, în timp ce ceilalți doi, din cauza rănilor suferite, nu. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca ei să fie scoși din vehicul. Cu politraumatisme grave, cei trei răniți au fost transportați la spitalul din Bistrița. Urmează ca polițiștii să stabilească ce s-a întâmplat și dacă conducătorul auto șofa sub influența alcoolului.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close