Gabi Balint, cu drag la Maialul istoric

-A A +A

Gabi Balint, cu drag la Maialului istoric
foto: Mesagerul de BN
Printre cei care au dus Năsăudul în Cartea Recordurilor se numără celebrul Gavrilă Pele Balint, conjudețeanul nostru căruia nu-i vom putea mulțumi niciodată îndeajuns pentru câte a făcut pentru fotbalul românesc. Venit la Năsăud alături de bunul său prieten și coleg de la Hebe Sângeorz-Băi, Ionică Buia, Balint s-a arătat încântat că a putut participa la evenimentul de neuitat. ”Mă simt minunat între atâția oameni, îmbrăcat în straie populare. Mă bucur că lumea încă ține la acest port și cred că este cel mai important că nu ne uităm rădăcinile și de unde am plecat. O să port mereu cu mândrie costumul popular și să știți că, la un moment, dat chiar îmi doream o pereche de opinci cu care să joc fotbal...”, a spus omul care ne-a făcut fericiți pe toți de foarte multe dăți.

 

Aprecierea dvs: - Media: 4 steluţe (4 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close