Un autotren cu butelii goale de oxigen s-a oprit într-o casă din Şieu-Măgheruş

-A A +A

Un autotren cu butelii goale de oxigen s-a oprit într-o casă din Şieu-Măgheruş
foto: ISU "Bistriţa"
foto: ISU "Bistriţa"
foto: ISU "Bistriţa"
foto: ISU "Bistriţa"
foto: ISU "Bistriţa"
  Un autotren care transporta butelii goale de oxigen a scăpat de sub controlul şoferului şi a intrat într-o casă din Şieu-Măgheruş, după ce a rupt un stâlp de electricitate și o țeavă de gaz.
  Accidentul s-a petrecut luni seară, intervenind grupa operativă a ISU Bistrița-Năsăud, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD.
  Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar prin măsurile luate de echipajele de intervenție, toate riscurile au fost eliminate. Persoanelor care locuiesc în casa afectată și în cele două case alăturate le-a fost restricţionat preventiv accesul în locuințe, traficul a fost blocat temporar, efectele scurgerilor de combustibil din rezervorul fisurat au fost înlăturate și autovehiculul a fost stabilizat pentru a nu face balans”, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.
  Până la preluarea buteliilor de către firma căreia îi aparţin, circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers, în zonă rămânând echipaje ale Poliției Rutiere.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close