Patru pentru Cupa României: CSM Bistriţa va înfrunta vineri primul obstacol, SCM Craiova

-A A +A

Patru pentru Cupa României: CSM Bistriţa va înfrunta vineri primul obstacol, SCM Craiova
CSM Bistriţa a ajuns, pentru prima dată în istoria sa, între cele patru echipe care-şi vor disputa Cupa României la handbal feminin, Turneul „Final Four” fiind programat în zilele de vineri, semifinalele, şi sâmbătă, finalele, la Ploieşti.
CSM Bistriţa poate câştiga un loc în finala mare dacă învinge SCM Craiova, o echipă care, deşi văzută ca favorită de antrenorul Horaţiu Paşca, nu este cel mai puternic adversar pe care tragerea la sorţi îl putea hărăzi bistriţencelor.
În cealaltă seminifinală se vor înfrunta CSM Unirea Slobozia şi CSM Bucureşti.
„Se putea şi mai rău! Cu certitudine SCM Craiova pleacă ca favorită. Să nu uităm că în sferturile de finală a eliminat vicecampioana României la o diferenţă de peste 10 goluri. Este o echipă care le are în componenţă pe: Cristina Zamfir, golghetera la zi a Ligii Naţionale, Laurissa Landre, pivotul titular al vicecampioanei olimpice, Franţa, Yuliya Dumanska, o portăriţă tânără a Naţionalei României şi de foarte mare perspectivă, Alice Elisei, care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi care în ultima vreme joacă ca şi cum nu ar fi fost niciodată accidentată, plus multe alte jucătoare de valoare. Craiova este o echipă cu ambiţii mari, care a avut ca şi obiectiv clasarea pe podium şi, implicit, prezenţa în cupele europene, dar în acest moment nu este sigură de prezenţa în Europa datorită locului IV ocupat la finele Ligii Naţionale. Cupa României este o competiţie a surprizelor în care totul ţine de forma de moment, iar atât timp cât meciul porneşte de la 0-0 avem o şansă pe care, cu siguranţă, o vom juca până la capăt!”, transmite antrenorul Horatiu Paşca pe Facebook.
foto: Dan Lixandru

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Economic

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close