Ce adversar poate întâlni ACS Dumitra în barajul de promovare în Liga a III-a, pe 17 și 24 iunie

-A A +A

Ce adversar poate întâlni ACS Dumitra în barajul de promovare în Liga a III-a, pe 17 și 24 iunie
foto: Mesagerul de BN
Ca și campioană în fotbalul din Bistrița-Năsăud, Asociația Clubul Sportiv Dumitra (foto) se gândește deja la barajul pentru promovare în eșalonul al treilea din fotbalul românesc, programat peste o lună, în dublă manșă, mai precis pe 17 și 24 iunie. Dumitrenii vor juca cu altă câștigătoare de serie dintr-un județ învecinat. Dacă nu are un ghinion teribil pentru a pica cu U Cluj, trupa lui Simi Dumitru poate tranșa în favoarea ei orice dispută cu reprezentantele Maramureșului, Suceavei ori Mureșului. În toate aceste județe, câștigătoarele se știu. Iată ce și cum:

CLUJ: Practic U este campioană de când a început campionatul, frumoasa echipă de tradiție a Ardealului având un lot experimentat din care fac parte veteranii Dolha, Abrudan, Giurgiu, Goga sau Păcurar. Antrenor este renumitul ex-bombardier Marius Popescu. Cu trei etape înainte de finalul campionatului, U are o linie de clasament impresionantă 24 23 1 0 145-8 70 puncte, secondată la o diferență de 15 puncte de Olimpia Gherla.

MUREȘ: Cu patru etape înainte de finalul Ligii a IV-a din Mureș, prima este Mureșul Rușii Munți, formație ce va câștiga cu siguranță campionatul, întrucât ea are un avans de șase puncte față de Mureșul Luduș, echipa de pe locul al doilea. Ar fi, fără îndoială, cel mai bun adversar pentru Dumitra.

SUCEAVA: Aici, lucrurile sunt clare: Bucovina Rădăuți a devenit campioană și matematic în ultimul sfârșit de săptămână. Echipa antrenată de ex-stelistul Daniel Bălan are în componență o serie de jucători experimentați, căliți prin Liga a II-a și a III-a. Vara trecută, barajul disputat cu reprezentanta Sucevei a fost cu noroc, întrucât FC Bistrița a trecut, e drept la mare luptă, de cei din Fălticeni.

MARAMUREȘ: Cele două serii ale Ligii a IV-a sunt dominate cu autoritate de Avântul Bârsana și Lăpușul Târgu Lăpuș, formații care se vor întâlni în finala campionatului, la Baia Mare, luna viitoare. Mai ”în vână” pare a fi Bârsana, însă Lăpușul este în stare să producă surpriza și să se încoroneze în Dealul Florilor. Un lucru e clar: moroșenii au fost mai mereu o nucă tare pentru campioanele din BN.

Tragerea la sorți va avea loc în săptămâna de după Rusalii, la sediul Federației Române de Fotbal. Așa cum spuneam, barajul va avea loc în zilele de 17 iunie, ora 18:00 (manşa tur) și 24 iunie, ora 17:30 (manşa retur). Vor participa cele 41 de campioane judeţene, plus campioana Bucureştiului. Asociaţiile Judeţene de Fotbal au termen să transmită Federaţiei Române de Fotbal numele echipelor calificate pentru barajul de promovare până la data de 12 iunie.

 

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close