Trei morți și doi răniți foarte grav, toți din aceeași familie, după ce mașina acestora a fost lovită de tren, la Viişoara (ACTUALIZARE - numărul decedaților a crescut la patru)

-A A +A

Trei morți și doi răniți foarte grav, toți din aceeași familie, după ce mașina acestora a fost lovită de tren, la Viişoara
  O șoferiță de 19 ani nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, fără bariere, și de aici a rezultat un carnagiu, după ce mașina în care se aflau cinci persoane a fost lovită de un tren care circula pe relația Bistrița – Sărmășel.
  Tragedia a avut loc joi, de 1 Iunie, în jurul orei 14.45, la trecerea la nivel cu calea ferată din halta de la Viișoara. În urma impactului, cele cinci persoane au rămas încarcerate, la fața locului ajungând o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi patru autosanitare ale Serviciului de Ambulanță Judeţean.
  După intervenția salvatorilor, s-a constatat că trei persoane, două femei (una dintre ele fiind șoferița) și o fetiță de 15 ani, erau decedate. Celelalte două persoane, un bărbat și o femeie, se află în stop cardio-respirator, pentru acești răniți fiind solicitat elicopterul SMURD. Necazul este cu atât mai mare, cu cât toți cei implicaţi provin din aceeași familie, locuind în blocurile sociale din Viişoara. Polițiștii au deschis o anchetă.
  foto: observatortv.ro

  ACTUALIZARE, ora 18.10:
  Din nefericire, o a patra persoană din mașină a decedat în drum spre spital, încă un tânăr în vârstă de 19 ani. Singura rămasă în viața este o fată, care a fost transporată cu elicopterul la Târgu Mureș.
   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Ancheta poate pentru modul cum se obtine permisul de conducere... Ca nu e primul accident grav din cauza unora care confunda strada cu jocurile video.

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Oare cat ar fi costat 2 bariere montate la nivelul acestei treceri de cale ferata, unde vizibilitatea nu este foarte buna, si trenurile au destul de mare viteza cand trec pe acolo, tinand cont ca de cand sau construit locuintele sociale este foarte circulata aceea zona, dar pe cine sa intereseze, ca doar traim in Romania, unde toti parvenitii, ratii intelectuali si cei mai josnici si fatarnici oameni se baga in politica sa isi umple propriile buzunare, nu ca iar interesa binele societatii sau al semenilor lor, ma intreb daca locuiau ei sau copii lor in aceea zona, sigur erau puse bariere.

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Oare cat ar fi costat 2 bariere montate la nivelul acestei treceri de cale ferata, unde vizibilitatea nu este foarte buna, si trenurile au destul de mare viteza cand trec pe acolo, tinand cont ca de cand sau construit locuintele sociale este foarte circulata aceea zona, dar pe cine sa intereseze, ca doar traim in Romania, unde toti parvenitii, ratii intelectuali si cei mai josnici si fatarnici oameni se baga in politica, sa reuseasca si ei cumva in viata, sa isi umple propriile buzunare, nu ca iar interesa binele societatii sau al semenilor lor, ma intreb daca locuiau ei sau copii lor in aceea zona, sigur erau puse bariere.Dumnezeu sa-i odihneasca in pace...

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close