Mare sărbătoare în fotbalul judeţean, sâmbătă, la Dumitra

* cuplaj de interes maxim, cu finala judeţeană a Cupei României și meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a

-A A +A

Mare sărbătoare în fotbalul judeţean, sâmbătă, la Dumitra
  Pentru o zi, pe 17 iunie, terenul de fotbal din comuna Dumitra va fi buricul fotbalului judeţean, după ce conducerea AJF a decis să organizeze un atractiv cuplaj.
  După cum ne-a anunţat președintele fotbalului din Bistriţa-Năsăud, inginerul Dan Jiga, în deschidere, de la ora 15.30, se va juca finala Cupei României, partidă în care Voinţa Cetate o va întâlni pe Voinţa Livezile. În pauza acestui meci, va fi premierea pentru Liga a V-a, noile promovate în Liga a IV-a fiind Dinamo Uriu și Săgeata Dumbrăviţa. Apoi, după înmânarea Cupei României la nivelul judeţului, va urma, de la ora 18.00, prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga a III-a, între campioana judeţului Bistriţa-Năsăud, ACS Dumitra, și campioana judeţului Suceava, Bucovina Rădăuţi, meci organizat de Federaţia Română de Fotbal.
  Cu această ocazie a sărbătorii fotbalului din Bistriţa-Năsăud, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a programat și o Adunare Generală Extraordinară cu reprezentanţii echipelor de Liga a IV-a, privind grupele de copii și juniori pentru următorul sezon competiţional.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close