|

Tăriceanu: Moţiunea de cenzură va fi depusă luni la Parlament

-A A +A

Tăriceanu: Moţiunea de cenzură va fi depusă luni la Parlament
O moţiune de cenzură va fi depusă luni la Parlament de senatorii şi deputaţii PSD şi ALDE, a anunţat preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.
Am hotărât împreună cu cei de la PSD şi am discutat cu colegii mei pentru a valida decizia depunerii unei moţiuni de cenzură săptămâna viitoare, luni, în Parlament. În acest fel o să punem capăt crizei politice, pe care o dorim scurtată cât mai mult posibil”, a afirmat Tăriceanu, joi, la sediul central al ALDE, după şedinţa Biroului Politic Central al formaţiunii.

Agerpres

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Parca am asista la o comedie cu prosti! PSD va depune o moțiune de cenzura împotrivă propriului Guvern, o procedură nemaiîntâlnită ca un un partid să își demită în forță propriul cabinet. Se pare că la asta au ajuns șefii coaliției, după ce înlăturarea lui Sorin Grindeanu din fruntea Guvernului s-a dovedit o misiune imposibilă. Moțiunea de cenzură ar urma să fie depusă luni. Mai mult, premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, după ce au decis prin vot membrii Comitetului Executiv reuniti in sedinta de catre Liviu Dragnea.

imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

Vai ce m-as rade, ca dupa aceste manevre "naroade " ale PSD-ului ... sa-si piarda guvernul si sa fie reinstalata opozitia la butoane ... ! Tot asa au facut "astia"... de fiecare data, ceea ce demnostreaza ca nu mai au oameni pregatiti pentru o guvernare corespunzatoare si cu sustenabilitate economica in politicile duse . Efectiv nu inteleg de ce totul se invarte in jurul unui singur "domn"... ( Dragnea - simpatic si bine pregatit profesional de altfel, nimic de comentat negativ... ) , dar oare este chiar UNICUL in tzara asta si ALTUL BA ?!

imaginea utilizatorului Vizitator

Motto:
„Cum de rămân nespânzuraţi
Aceşti neruşinaţi şi hoţi?…
Poate doar pentru că nu sunt
Atâţia arbori pe pământ
De care să atârne toţi..”.
( Petofi Sandor)

Dragnea se joaca cu focul! Pentru prima dată în istorie, Coalitia PSD-ALDE , aflata la guvernare incearca să-şi răstoarne propriul Guvern prin moţiune de cenzură. Totodată, decizia PSD este destul de riscantă pentru imaginea liderului Liviu Dragnea deoarece dacă moţiunea de cenzură ar pica la vot atunci acesta ar pierde puterea. Teoretic, este posibil ca moţiunea împotriva Guvernului Grindeanu să nu treacă de votul parlamentarilor.
Chiar dacă încă este la PSD, fostul premier Victor Ponta a anunţat că va mobiliza o parte dintre parlamentarii PSD asupra cărora mai are influenţă pentru a nu vota împotriva lui Grindeanu. În plus, Daniel Constantin, dat afară de Tăriceanu din ALDE, controlează şi el câţiva parlamentari din fostul său partid, pe care îi va îndrepta tot pro-Grindeanu, iar cei de la UDMR ar putea să se poziţioneze tot pro-Grindeanu. În ceea ce priveşte partidele de opoziţie, PMP a lăsat de înţeles că ar putea vota împotriva moţiunii PSD, adică pentru susţinerea lui Grindeanu, USR vrea alegeri anticipate, în timp ce PNL a evitat încă să dea un răspuns.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close