(FOTO) Autoturism lovit de tren, la Feldru

-A A +A

Autoturism lovit de tren, la Feldru
O garnitură de tren care circula pe ruta Ilva Mică–Dej a lovit, sâmbătă după-amiază, un autoturism, la o trecere de cale ferată semnalizată doar cu „crucea Sf. Andrei” de pe raza comunei Feldru. Accidentul s-a produs în jurul orei 16.30.
În autoturismul lovit de tren se afla doar șoferul, Ioan Plecat, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în comuna Leșu. Din fericire, starea conducătorului rănit în accident este stabilă. Bărbatul accidentat a fost preluat de un echipaj SMURD, urmând a fi transportat la Spitalul de Urgență din Bistrița.
Autoturism lovit de tren, la Feldru


   Potrivit declarațiilor mecanicului de locomotivă, autoturismul nu ar fi oprit la trecerea la nivel de cale ferată. Observând apropierea garniturii de tren, șoferul ar fi încercat să dea înapoi, dar i s-ar fi oprit motorul.
  În accidentul în cauză, polițiștii au deschis o anchetă. Rezultatul testului privind alcoolemia a ieșit negativ în cazul mecanicului de locomotivă. Urmează a-i fi recoltate, de asemenea, probe biologice şi şoferului.
  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului vizitator

  In urma accidentului feroviar putea sa fie "PLECAT" in lumea celor drepti, dar a avut mare noroc sa scape cu viata. Fiindca are un nume predestinat, șoferul Ioan Plecat ar trebui sa fie pe viitor mult mai atent.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close