Accident cu doi morţi, în Tureac

-A A +A

Accident cu doi morţi, în Tureac
foto: ISU "Bistriţa"
foto: ISU "Bistriţa"
  Doi tineri şi-au pierdut viaţa sâmbătă seară, într-un accident produs pe raza localităţii Tureac. Maşina în care se aflau tinerii a ieşit în afara carosabilului, a lovit un stâlp de electricitate, a rupt un gard şi a ajuns pe capotă în faţa unei case de rugăciune a Martorilor lui Iehova.
  Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, cu echipaj de descarcerare şi echipaj de prim ajutor, alături de echipajul de terapie intensivă SMURD din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, au fost direcționate de urgență la locul solicitării. Autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, iar cablurile electrice au ajuns pe sol, punând în pericol pe cei din apropiere și intervenția salvatorilor. Energia electrică pe linia respectivă a fost oprită, pentru a permite accesul salvatorilor în zonă”, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al Judeţului Bistriţa-Năsăud.
  Şoferul a fost găsit de salvatori în afara maşinii, cu leziuni incompatibile cu viața, în timp ce pasagerul a rămas încarcerat.
  Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, ambilor tineri, în vârstă de aproximativ 21 de ani, li s-a constatat decesul, la locul accidentului”, conform aceleiaşi surse.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close