Micuţele balerine au intrat graţios, ca păşind pe norişori, în vacanţă...

-A A +A

Micuţele balerine au intrat graţios, ca păşind pe norişori, în vacanţă...
  Pe scena Sinagogii a avut loc sâmbătă, începând cu ora 10.00, spectacolul de sfârșit de an susținut de grupele de fete care învață baletul la Școala Populară de Artă, cu profesoara Gabriela Cochisă.
  În deschiderea serbării, Gabriela Cochisă a spus că a organizat spectacolul pentru a evidenţia munca fetițelor, care transmit, ca niște raze de soare, frumusețe și grație. Baletul este greu, dar devine mai ușor, mai accesibil, dacă este făcut cu plăcere, a concluzionat profesoara, care i-a sfătuit pe părinți să-şi susțină copiii dacă manifestă interes pentru balet, acesta având ca finalitate modelarea fizică și artistică, fiind, ca atare, un element de educație.
  În continuare, grupe de micuţe balerine au prezentat mai multe runde de dans, cu inocența şi graţia specifice vârstei, muguri de frumusețe și gingășie ai lumii viitoare, comunicând emoție și bucurie.
  Școala Populară de Artă este condusă de mulți ani de către profesoara Rozalia Fucă Tomescu, șef Serviciu la Centrul Județean pentru Cultură, manageriat de dr. Gavril Țărmure.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close