Bonurile fiscale în valoare de 59 de lei emise în 30 mai, câştigătoare la extragerea de duminică

-A A +A

Bonurile fiscale în valoare de 59 de lei emise în 30 mai, câştigătoare la extragerea de duminică
Bonurile în valoare de 59 de lei emise pe 30 mai au ieşit câştigătoare la extragerea lunară a loteriei bonurile fiscale, astfel că toate persoanele îndreptăţite îşi pot revendica premiul printr-o cerere depusă la ANAF, în decurs de 30 de zile, începând de luni.

Cea de a şasea extragere lunară a loteriei bonurilor fiscale din acest an, pe lângă extragerea specială de Paşte, a avut loc duminică, în studioul TV al Loteriei Române, cu toate bonurile emise în luna mai. Fondul total de 1 milion de lei va fi împărţit la maxim 100 de premianţi.
Dacă vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea a 100 de câştigători, potrivit Ministerului Finanţelor.
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-urile Ministerului Finanţelor, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi Loteriei Române, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.
Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.
La extragerea din luna mai, pentru bonurile din aprilie, au ieşit câştigătoare cele în valoare de 144 de lei emise pe 18 aprilie.
În acest an sunt organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de 1 milion de lei. 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Economic

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close