Fostul viceprimar al Feldrului, Iacob Sângeorzan, cosaș fruntaș prin Irlanda

-A A +A

Fostul viceprimar al Feldrului, Iacob Sângeorzan, cosaș fruntaș prin Irlanda
  Iacob Sângeorzan, viceprimar liberal în mandatul trecut în Feldru, cea mai mare comună de pe Valea Someșului, este stabilit de o vreme în orășelul irlandez Ashbourne.
  Peste toate, „mister Jacob” nu a uitat că a plecat „de la cioată”, demonstrând că feldrihanii sunt oameni harnici, în cadrul unei serbări câmpenești de pe meleagurile irlandeze. Concret, conjudeţeanul nostru a arătat că este un vajnic cosaș în varianta clasică, după ce s-a clasat al doilea la un concurs de profil. Potrivit celor declarate de Iacob Sângeorzan, anul viitor va trage pentru locul I, cu o coasă adusă din România.
  Acum, am avut una de împrumut, irlandeză, cu toporâștea (n.r. - coada de lemn) rea de tot. Cu siguranţă, la ediţia următoare voi veni cu o coasă adusă de acasă, de la Feldru”, ne-a spus Iacob Sângeorzan.
  „Congratulations and good luck!”, cum ar zice feldrihanul...

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.8 steluţe (6 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close